ZVEZDA OSTALA KRATKIH RUKAVA! Desers u Seriji A za 6.500.000 evra!

Autor:

Sport

07.08.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika želja crveno-belih na poziciji napadača napušta Genk i odlazi u Italiju.

ZVEZDA OSTALA KRATKIH RUKAVA! Desers u Seriji A za 6.500.000 evra!

Foto: Starsport

Ričmond Boaći plaćen je 2.500.000 evra, a Crvena zvezda bila je spremna da u tekućem letnjem prelaznom roku obori transfer rekord za novog napadača.

Glavna meta bio je Siril Desers (27), prošle sezone najbolji strelac Lige konferencija u dresu finaliste Fejnorda koji je u Tirani poražen sa minimalnih 1:0 od Rome.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siril Desers

Reprezentativac Nigerije se na kraju sezone iz Roterdama vratio u Genk, a  novoj sezoni bio je najbolji igrač igrač popularnih "štrumfova" pošto je na tri utakmice postigao isto toliko golova u belgijskoj ligi.

Crveno-beli bili su spremni da plate najviše 3.000.000 evra, ali će se špic preseliti u Kremoneze, novog člana Serije A u transferu teškom 6.500.000 evra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siril Desers

Prema pisanju belgijskog NHL, Siril Desers u ponedeljak dolazi na lekarske preglede u Italiju, a lične uslove sa klubom iz Kremone dogovorio je pre nekoliko dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading