Mihajlović ODBIO ponudu Junajteda! (FOTO)

Autor:

Sport

07.08.2022

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crveni đavoli" u problemu, niko neće na Old Traford.

Mihajlović ODBIO ponudu Junajteda! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda pod komandom novog trenera Erika ten Haga doživeli su poraz od 2:1 od Brajtona na Old Trafordu u prvom kolu nove sezone Premijer lige.

To nije jedini problem za holandskog stručnjaka pošto nije bio uspešan i na transfer pijaci.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa utakmice Mančester junajteda i Brajtona

Naime, nekadašnji strateg Ajaksa želi da među "crvene đavole" dovede cenralnog napadača, a pokucao je na vrata Bolonje i trenera Siniše Mihajlovića.

Ipak, iz redova italijanskog kluba, člana Serije A stigao je negativan odgovor na ponudu od 8.500.000 evra za Marka Arnautovića (33).

 

 

Reprezentativac Austrije srpskog porekla prošle sezone je postigao 15 golova za tim koji vodi legendarni Miha, a Junajted mu je ponudio platu od 3.000.000 evra i ugovor na dve godine.

Zanimljivo da su Erik ten Hag i njegov pomoćnik Stiv Meklaren trenirali momka rođenog u Beču u Tventeu, a najviše im se sviđa njegov mentalitet.

Marko Arnautović je dokazan u Premijer ligi pošto je na 184 utakmice postigao 43 gola kao napadač Stouk sitija i Vest Hem junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading