Može biti samo jedan! Ko umesto nemoralnog i posrnulog Stolice? OVO SU KANDIDATI! (ANKETA)

Autor:

Sport

31.07.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se raspada, a Ilija i dalje ne podnosi ostavku, ipak bliži mu se kraj.

Može biti samo jedan! Ko umesto nemoralnog i posrnulog Stolice? OVO SU KANDIDATI! (ANKETA)

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Fudbalski klub Partizan nalazi se na raskrsnici propasti, pošto je u julu mesecu praktično ostao bez titule. "Parni valjak" već kaska za Zvezdom sedam bodova u prva četiri kola, a za sve je kriv sadašnji trener Ilija Stolica.

O moralu Stolice ne treba diskutovati, pošto je nakon poraza od Novog Pazara 1:0) rekao da bi bilo kukavički da podnese ostavku. Pošto je sve upropastio za nešto više od mesec dana, uprava crno-belih je shvatila da je vrag odneo šalu, pa su u nedelju seli da po hitnom postupku "bace" Stolicu kroz prozor.

I dok je predsednik kluba Milorad Vučelić protiv takve ideje, drugi deo uprave je jasan - Stolica mora da ode, preneo je u nedelju "Sportski žurnal". Kandidati za naslednika Ilije Stolice su Savo Milošević, Igor Duljaj ali i Albert Nađ.

Teško da iko od pomenutog trilinga može biti gori od Stolice, ali treba biti oprezan...

Foto: Starsport

Savo Milošević

Savo je već radio u Humskoj. Doveo je sjajna pojačanja, klub je zaradio novac i igrao Evropu, a "večiti derbiji" postali su lagan posao za Miloševića. Ipak, falila je titula uz pregršt kikseve u domaćem šampionatu. Da je Savo imao širok igrački kadar kakav Stolica sada poseduje, sigurno da bi pojedini kiksevi bili izbegnuti. Ovako, Milošević je radio sa 13 sposobnih fudbalera za prvi tim uz odbranu sastavjenu od veterana Ostojića i Miletića koji je nekako pokrivao poziciju desnog beka.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Kada smo kod Duljaja, on je dve godine bio pomoćnik Aleksandru Stanojeviću, a samostalno je vodio meč protiv Genta u Belgiji kada je bilo 1:1. Nekada sjajni vezista i pre svega čovek od integriteta, danas je trener koji ima perspektivu i svakako bi bio bolje rešenje od diletanta na klupi crno-belih Ilije Stolice.

Foto: Starsport

Albert Nađ

Albert Nađ - "grobar" do koske! Sa njim na klupi Partizan bi grizao na terenu. Ipak, sam Nqđ nema iskustva u ovom poslu, iako je radio kao trener Telepotika tj. rezervnog tima crno-belih. Kako bi se snašao na klupi to je pitanje, ali je sigurno da bi se igralo do poslednje kapi znoja!

Ostaje nam da vidimo šta će u Partizanu odlučiti, ali kako god da preseku, svako od pomenuta tri kandidata biće bolji od Stolice - lažnog tika-taka Pepa Gvardiole. Naravno, uvek postoji mogućnost da na mesto šefa struke dođe neko četvrti, odluka u Humskoj pada u narednih nekoliko dana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
VALJAK TRAZI D MILANICA

12.08.2022 00:01

JA SAM ZA DARKA MILANICA OVI OSTALI SU AMATERI NA TO MESTO.