NESTRPLJENJE DOŠLO DO USIJANJA! Putnici na graničnom prelazu Bajakovo čekali preko 9 sati!

Autor:

Vesti

31.07.2022

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na graničnom prelazu Bajakovo između Hrvatske i Srbije automobili su čekali preko 9 sati da pređu granicu, zbog čega su izrazili protest.

NESTRPLJENJE DOŠLO DO USIJANJA! Putnici na graničnom prelazu Bajakovo čekali preko 9 sati!

Foto: Instagram/printscreen

granični prelaz

Velike gužve na graničnim prelazima tokom letnje sezone traju već izvestan vremenski period, te se ljudi koji odlaze na odmor spremaju da će im po nekoliko sati trebati da pređu granicu, zbog velikih kolona koje su se naređale. 

Međutim, na graničnom prelazu Bajakovo, između Hrvatske i Srbije, kolona je napravila gužvu, zbog koje su automobili na pomenutom graničnom prelazu čekali čak 9 sati. 

To je u njima probudilo netrpeljivost i nestrpljenje, zbog čega su izrazili protest tako što su svi automobili istovremeno svirali sirenama i stvarali veliku buku na Bajakovu. 

To prenosi Instagram stranica 192_rs, koja je priložila i video snimak koji prikazuje kilometrima duge kolone u mraku gde se vide svetla upaljenih automobila i čuju glasni zvuci sirene. 

U prilogu možete pogledati video snimak koji je objavljen na 192_rs. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nelson

31.07.2022 12:44

I, sta bi n'a kraju...nista, uzalud sirene