Gde god da je radio, sve je pošlo naopako! Partizan liči na Olimpiju pod vođstvom Stolice! Humska gori, a Ilija se češlja!

Autor:

Sport

24.07.2022

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspad sistema već u julu mesecu.

Gde god da je radio, sve je pošlo naopako! Partizan liči na Olimpiju pod vođstvom Stolice! Humska gori, a Ilija se češlja!

Foto: Starsport

Pripreme su završene, Partizan je ušao u novu sezonu, ali sporo, loše i bezidejno.

Šta je Ilija Stolica radio u Sloveniji dok je stvarao tzv. tika-taka igru, rezultati protiv Nišlija i TSC dovoljno govore u kakvom stanju se trenutno nalaze crno-beli.

Nakon remija protiv ekipe iz Bačke Topole u Humskoj u u subotu veče 0:0, Stolica je nakon tog duela istakao da je zadovoljan igrom tima i da Partizan ide u dobrom pravcu - možda, ali u rikverc.

Republika

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Crvena zvezda će u nedelju veče imati priliku da u Lučanima pobedom ode na plus 4 u odnosu na Partizan u prva tri kola Superlige Srbije... 

Ipak, ako pogledamo malo unazad Stolica je i sa Olimpijom doživeo krah u sezonu kupanja, pa je Ljubljanu napustio 29. jula 2019. godine. Iz Evrope je ispao sa Olimpijom, a u prva dva kola osvojio četiri boda.

Republika

Foto: Starsport

Ilija Stolica

To je bio alarm u uprvi slovenačkog tima da hitno uruče otkaz Stolici, koji je podsetimo i sa mladom reprzentacijom Srbije doživeo krah, odigravši 0:0 proitv nikad jače Estonije.

Sve u svemu gde god da je Stolica radio zadržavao se vrlo kratko, a iza sebe je uglavnom ostavljao neuspehe. Ostaje još da Stolica sa svojom tika-taka igrom dočeka Midtjiland ili Larnaku, a 4. avgust je blizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
VALJAK I PRAVI NAVIJACI

24.07.2022 17:29

FOTELJASKA ,,upravo " napolje I nosite svoju STOLICU. BAGRO NESPOSOBNA. 7 Nas godina MULJATE Kako vas nije stid. Obicni KRPELJI.