IZDAJA VEKA: Ronaldo bi mogao u redove gradskog rivala svog bivšeg kluba! (FOTO)

Autor:

Sport

16.07.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo da je Portugalac protiv možda budućih poslodavaca postigao 25 golova na 35 utakmica.

IZDAJA VEKA: Ronaldo bi mogao u redove gradskog rivala svog bivšeg kluba! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Fernando Santoš

Kristijano Ronaldo (37) nije sa saigračima iz Mančester junajteda otputovao na pripreme sa saigračima pošto je obavestio upravu da želi da napusti klub u letnjem prelaznom roku.

Odavno se spominje da bi Portugalac mogao u Bajern, a te priče su podgrejane jutarnjom subotnjom vešću da je velikan iz Minhena prihvatio ponudu od 45.000.000 evra od Barselone za Roberta Levandovskog.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dogovorio transfer - Robert Levandovski

Ipak, iz Španije stižu poprilično neverovatne informacije, odnosno da bi jedan od najboljih fudbalera svih vremena mogao da se vrati u Madrid, ali ne u Real, već u Atletiko!

Ova vest je odjeknula posebno jer su ofanzivcu "jorgandžije" omiljena žrtva pošto je na 35 utakmica postigao čak 25 golova.

 

 

Dijego Simeone, trener crveno-belih sa stadiona "Vanda Metropolitano" aminovao je posao, ali Čolo prvo mora da proda pojedine fudbalere kako bi skupio novac za Ronaldovu platu.

Prvo želi da se odrekne veziste Saula, koji je bio na pozajmici u Čelsiju, a sada ga želi Roma.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dijego Simeone

Takođe, vratio se Alvaro Morata posle kaljenja u Juventusu, ali Masimilijano Alegri, trener bjanko-nera želi ponovo da vidi španskog napadača u Torinu, ovoga puta kao 100 dosto igrača "stare dame".

Atletiko u svojim redovima ima igrače koji mogu da igraju na bilo kojoj poziciji u napadu poput Žoao Feliksa, Antoana Grizmana, Anhela Koreu i Mateusa Kunju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žoao Feliks (u sredini sa loptom)

Ipak, urugvajski stručnjak želi iskusnog golgetera kao što je to bio Luis Suarez koji je u 30. juna napustio Madrid pošto mu je istekao ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading