Ronaldo bi mogao da uđe u istoriju: Spreman transfer od 300.000.000 evra! (FOTO)

Autor:

Sport

14.07.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano je prva zvezda letnjeg prelaznog roka pošto je saopštio čelnicima Mančester junajteda da želi da napusti klub posle samo godinu dana.

Ronaldo bi mogao da uđe u istoriju: Spreman transfer od 300.000.000 evra! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Zvezda Junajteda Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo prva je zvezda letnjeg prelaznog roka pošto je saopštio čelnicima Mančester junajteda da želi da napusti klub posle samo godinu dana.

Kako prenose portugalski i španski mediji, Portugalac bi mogao da postane vlasnik najskupljeg transfera u istoriji fudbala.

Naime, za kapitena "navigatora" spremna je ponuda od 300.000.000 evra iz Saudijske Arabije, a "sedmica" "crvenih đavola" zaradila bi čarobnih 250.000.000 evra.

 

 

Engleski velikan dobio bi 30.000.000 na ime transfera, posrednici 20, a ostatak osvajaču pet "Zlatnih lopti" za dvogodišnji ugovor.

Finansijki odličan posao za Kristijana Ronalda koji ima 37 godina, ali trenutno dalje prednost igranju u Evropu, a videćemo da li će mu pomenute brojke promeniti mišljenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading