Doneo odluku: Ronaldo napušta Junajted, naredna stanica večiti šampion! (FOTO)

Autor:

Sport

30.06.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano ide u novu ligu petice posle igranja u engleskoj Premijer ligi, španskoj Primeri i italijanskoj Seriji A.

Doneo odluku: Ronaldo napušta Junajted, naredna stanica večiti šampion! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Kristijano Ronaldo (37) mogao bi posle Premijer lige, Primere i Serije A da zaigra u Bundesligi, piše španski sportski list "As".

Preciznije, poznati medij prenosi da bi prva zvezda Mančester junajteda mogla da završi u minhenskom Bajernu.

 

 

Na Pirinejima iznose informaciju da je kapiten reprezentacije Portugala doneo odluku da posle samo godinu dana po drugi put napusti Old Traford zbog novog izazova u karijeri.

Kristijano bi trebalo da u dresu šampiona Nemačke zameni Roberta Levanovskog koji više ne želi da igra za Bavarce i blizu je odlaska u Barselonu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Robert Levandovski

- Ako bi odlazak Levandovskog bio jedan od najvećih transfera ovog leta, bomba, ništa manje ne bi bio ni dolazak Ronalda u Bajern. Njegovi menadžeri su već upoznati sa tom idejom i na nju pozitivno gledaju. Međutim, Ronaldo ima više ponuda - tvrde španski mediji.

Bajern bi sa Ronaldom mogao da krene po trofej Lige šampiona, posebno nakon što je nedavno potpisao Sadija Manea iz Liverpula.

 

 

- Ako Bajern dovede Ronalda, postaće kralj prelaznog roka. Nemački šampion je već angažovao Sadija Manea. Ove dve zvezde bi se pridružile Mileru, Saneu, Komanu, Gnabriju... Bajern bi imao najjači napad na svetu - zaključuje se u tekstu španskog "Asa".

Kada govorimo o Poljaku, on je trenutno na Majorki i čeka da se Katalonci i klub iz Minhena dogovore oko cene transfera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Uskoro velike promene - Fudbaleri Bajern Minhena

Bavarci su prošle sezone osvojili desetu titulu u Bundesligi zaredom i nemački Superkup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading