Neočekivano: Real menja Jovića Bosancem - Džeko uz Benzemu!

Autor:

Sport

29.06.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka ide u Italiju, a sa Apenina stiže kapiten naše komšijske zemlje.

Neočekivano: Real menja Jovića Bosancem - Džeko uz Benzemu!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Srbije i napadač Real Madrida Luka Jović trebalo bi u narednih nekoliko dana da postane novi fudbaler Fjorentine u kojoj će provesti narednu sezonu kao pozajmljeni igrač "kraljevskog kluba".

Karlo Anćeloti, trener tima sa stadiona "Santjago Bernabeu" odlučio je da se odrekne usluga našeg asa privremeno, ali je ipak pronašao zamenu za prvu zvezdu Karima Benzemu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Francuz će po odlasku Marsela postati i kapiten "Los Blankosa", a kako je prošle sezone postigao 44 gola na 46 utakmica u svim takmičenjima i prvi je kandidat za osvajanje "Zlatne lopte", potrebna mu je odgovarajuća zamena.

Na kraju, trofejni italijanski stručnjak okrenuo se domovini i izbor je pao na Edina Džeka (36), trenutno člana Intera iz Milana, prenosi "Marka".

 

 

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine postao je višak na stadionu "Đuzepe Meaca" posle povratka Romelua Lukakua na pozajmicu iz Čelsija. 

Simone Inzagi, strateg nero-azura računa na Belgijanca, Lautara Martineza i Hoakina Koreu kao ispomoć i to znači da za rođenog Sarajliju više nema mesta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novi-stari tadem napadača Intera - Lautaro Martinez i Romelu Lukaku

Ipak, nije samo Real Madrid zainteresovan za Džeka, pošto se u trku uključila i Valensija. 

Đenaro Gatuzo, novi trener "slepih miševa" zna Edinove kvalitete pošto je vodio Napoli i Milan protiv njega, ali postoji prepreka i ne radi se o "kraljevskom klubu".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mora da pronađe rešenje - Đenaro Gatuzo

Na Mestalji su zabrinuti, imaju novca za transfer, ali problem je plata, pošto Džeko u gradu mode trenutno ima 5.000.000 evra neto na godišnjem nivou.

Bosanac je prošle sezone u dresu Intera odigrao 49 utakmica i postigao 17 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading