Uhapšeni vozač i suvozač "renoa" koji je pokosio momka u Jerkoviću! Udarili dečka na trotoaru, pa pobegli! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Autor:

Hronika

29.06.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (27) se kretao trotoarom sa drugom, kada je na njega s leđa naleteo "reno", a posle toga vozač je pobegao.

Uhapšeni vozač i suvozač "renoa" koji je pokosio momka u Jerkoviću!  Udarili dečka na trotoaru, pa pobegli! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Foto: Printskrin/RTV Pink

Automobil se kretao velikom brzinom, a nakon što je udario muškarca, vozač se nije zaustavio, već se samo udaljio s lica mesta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

F. B. i U. R. uhapšeni su od strane UKP-a, a po nalogu dežurnog zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva doneto je rešenje o zadržavanju u pritvoru zbog strašne saobraćajne nesreće koju su izvazvali 27. juna u naselju Braće Jerković.

Podsetimo, muškarac (27) se kretao trotoarom sa drugom, kada je na njega s leđa naleteo "reno", digao ga na haubu i odbacio nekoliko metara napred.

Automobil se kretao velikom brzinom, a nakon što je udario muškarca, vozač se nije zaustavio, već se samo udaljio s lica mesta.

Povređeni je čudom zadobio samo lakše telesne povrede i nakon ukazane pomoći u UC, otpušten je na kućno lečenje.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading