Vrelo leto: "Orlovi" zbog Piksija povlače radikalan potez!

Autor:

Sport

29.06.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Dragan Stojković posmatra svaki potez!

Vrelo leto: "Orlovi" zbog Piksija povlače radikalan potez!

Foto: Starsport

Dragan Stojković

Fudbalska reprezentacija Srbije od 21. novembra do 18. decembra igraće na Svetskom prvenstvu u Kataru u G grupi protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Selektor Dragan Stojković na Mundijal može da povede 26 fudbalera, a kako bi se izborili da budu na spisku nacionalnog tima, kvartet naših asova doneo je važnu odluku.

PRESUDAN TRANSFER

Kod Piksija se teško ulazi, a i izlazi iz spiska, a Mijat Gaćinović, Luka Jović, Strahinja Pavlović i Nemanja Radonjić shvatili su da im je ovaj letnji prelazni rok presudan.

Prvi je nogu povukao Gaćinović koji u prvom delu prošle sezone odigrao samo šest utakmica za Hofenhajm, a potom je otišao na šestomesečnu pozajmicu u Panatinaikos.

 

Mijat je osvojio Kup Grčke, i naredne sezone ostaće u ovoj zemlji pošto je ugovorio novo jednogodišnje kaljenje, ali u AEK. 

Privremeno će klub napustiti i Luka Jović, jer bi uskoro posle samo 551 minuta odigranog u dresu Reala prošle sezone trebalo da postane fudbaler Fjorentine i u Firenci će biti narednih godinu dana. 

Republika

Foto: Starsport

Luka Jović

FABRIKA TALENATA

Pavlović je u Monaku odigrao 11 utakmica do januara, a potom je usledila pozajmica u Bazel gde je upisao meč manje.

Nekadašnji štoper Partizana ima poverenje selektora Stojkovića, a sigurno da će ono porasti pošto je u transferu vrednom sedam miliona evra napustio Kneževinu i otišao u Salcburg, fabriku talenata.

 


Jedini koji i dalje luta je Nemanja Radonjić pošto se nije pronašao u Benfiki i Marselju, ali i dalje nema govora o tome gde bi mogao da nastavi karijeru posle 11 utakmica u Lisabonu i jednog gola.

 

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading