Srbijo, prekopiraj Japan: Brazil slavio sa penala, Nejmar blizu rekorda Pelea (VIDEO)

Autor:

Sport

06.06.2022

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Karioke" pobedile domaćina u Tokiju sa minimalnih 1:0, a fudbaler Pari Sen Žermena došao do 74 gola u dresu nacionalnog tima, dok je prvi strelac u istoriji "selasaa" Pele sa 77 pogodaka.

Srbijo, prekopiraj Japan: Brazil slavio sa penala, Nejmar blizu rekorda Pelea (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće na Svetskom prvenstvu u Kataru u H grupi protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna

Poznato je kakvu je igračku i trenersku karijeru ostvario Dragan Stojković u Japanu, pa bi selektor "orlova" mogao da pita kolegu iz Zemlje izlazećeg sunca za savet.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković, selektor Srbije

Zašto? Japan je uspeo da neutrališe sve napade Brazila, nije primio gol iz igre, već iz prekida pošto je Nejmar bio precizan sa penala u 77. minutu.

 

 

Ovaj gol fudbalera Pari Sen Žermena približio ga je istoriji "karioka" pošto mu je ovo bio 74 hitac u nacionalnom timu, a na prvom mestu je Pele sa 77.

U prevodu, as Parižana bi mogao da dođe do rekorda već u septembarskom FIFA terminu, ali i na Mundijalu, a pošto prvu utakmicu igra protiv Srbije (24. novembar), nadamo se da se neće radovati pogotku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading