Na pomolu neverovatna razmena: Pešić se vraća u Crvenu zvezdu?

Autor:

Sport

29.06.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, Aleksandar je u sezoni 2017/18 pokidao u crveno-belom dresu sa 29 golova u 51 utakmici u svim takmičenjima, a bio je najbolji strelac Superlige sa 25 pogodaka.

Na pomolu neverovatna razmena: Pešić se vraća u Crvenu zvezdu?

Foto: Starsport

Glavni cilj fudbalera Crvene zvezde pod komandom trenera Dejana Stankovića biće plasman u grupnu fazu Lige šampiona i da se po treći put zaredom osvoji dupla kruna u srpskom fudbalu.

Prvak Srbije startuje od trećeg kola kvalifikacija za elitno takmičenje, a kako će prvoplasirani u našoj Superligi od sezone 2023/24 igrati direktrno u Ligi šampiona, potrebna su proverena pojačanja.

Republika

Foto: Starsport

U potrazi - Dejan Stanković

Popularni Deki istakao je da mu je potreban napadač, a skauting služba na čelu sa Markom Marinom aktivno traži rešenje u špicu koji će biti po ukusa tima sa Marakane. 

Konačna odluka trebalo bi da usledi početkom jula, a jedna od ideja je razmena igrača, odnosno povratak jednog fudbalera u Beograd.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Velika odgovornost - Marko Marin

U pitanju je Aleksandar Pešić (30) koji bi mogao da dođe u Ljutice Bogdana, dok bi  u redove Karagumuruka otišao Ohi Omoijuanfo, prenose beogradski mediji.

Popularni Šilja je u Turskoj imao odličnu sezonu sa 14 golova na 31 utakmici, dok je Norvežanin u svim takmičenjima upisao 11 pogodaka na 22 nastupa.

Republika

Foto: Starsport

Pred selidbom u Tursku? Ohi Omojiuanfo

Podsetimo, Aleksandar Pešić je u sezoni 2017/18 pokidao u Crvenoj zvezdi sa 29 golova u 51 utakmici u svim takmičenjima, a bio je najbolji strelac Superlige sa 25 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading