ŠTA ĆE REĆI MESI? Transfer veka - Laporta hoće Kristijana Ronalda u Barseloni! (FOTO)

Autor:

Sport

05.07.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Katalonaca sastao se sa Žoržom Mendešom, agentom Portugalca, a tema razgovora bili su Ruben Neves, Rafael Leao, Bernardo Silva i aktuelni napadač Mančester junajteda

ŠTA ĆE REĆI MESI? Transfer veka - Laporta hoće Kristijana Ronalda u Barseloni! (FOTO)

Foto: Ap photo

Kristijano Ronaldo jedan je od najboljih fudbalera svih vremena, a trenutno je u centru pažnje pošto je čelnicima Mančester junajteda saopštio da želi da ide sa Old Traforda posle samo godinu dana i povratka nakon 12 godina.

Portugalac je propustio prozivku novog trenera Erika ten Haga, a vodećim ljudima "crvenih đavola" saopštio je da su u pitanju porodični razlozi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erik ten Hag

Aktivirao se i Žorž Mendeš, agent kapitena "navigatora", ali su razgovore odbili Roma, Napoli, Real Madrid, dok se iz prikrajka spominju Čelsi i Sporting.

Ipak, mogao bi da se dogodi transfer veka i jedan od najšokatnijih u istoriji fudbala, pošto španski "As" prenosi da je Barselona zainteresovana za petostrukog osvajač "Zlatne lopte"!

 

 

Naime, Žorž Mendeš i Đoan Laporta, predsednik Katalonaca su se sastali, a tema razgovora su Ruben Neves, Rafael Leao, Bernardo Silva i Kristijano Ronaldo.

Barsa je u očajničkoj potrazi za napadačem pošto nikako ne mogu da se dogovore sa minhenskim Bajernom oko obeštećenja za Roberta Levandovskog.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sprema transfer veka? Đoan Laporta, predsednik Barselone

Videćemo da li će legendarni Portugalac biti rešenja kluba čija je najveća legenda njegov dugogodišnji rival Lionel Mesi, trenutno napadač Pari Sen Žermena.

Podsetimo da je Kristijano Ronaldo najbolji strelac u istoriji Real Madrida, najvećeg rivala vicešampiona Španije sa 450 golova na 438 utakmica, a u dresu "kraljevskog kluba" osvojio je 15 trofeja, od toga četiri Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading