Nova transfer bomba: Puklo između Dibale i Intera, Argentinac menja Ronalda u Junajtedu? (FOTO)

Autor:

Sport

04.07.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici "crvenih đavola" kontaktirali su Paulove menadžere, a na Old Traford bi došao kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor sa Juventusom.

Nova transfer bomba: Puklo između Dibale i Intera, Argentinac menja Ronalda u Junajtedu? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Paulo Dibala u dresu reprezentacije Argentine

Fudbalski klub Mančester junajted mogao bi da potpiše ugovor sa argentinskim napadačem Paulom Dibalom, prenose britanski mediji.

"Skaj sport" navodi da se novi menadžer "crvenih đavola" Erik ten Hag našao u velikom problemu, pošto je najbolji fudbaler kluba sa Old Traforda Kristijano Ronaldo najavio da će da napusti tim.

 

 

Portugalac je poručio Holanđaninu da se neće pojaviti na početku priprema za novu sezonu zbog porodičnih obaveza.

Britanski mediji podsećaju da je kapiten "navigatora" odlučio da napusti engleskog velikana posle samo godinu dana zbog, kako tvrdi, loše transfer politike i manjka ambicija ekipe da se bori za trofeje u svim takmičenjima.

 

 


Sa druge strane, nekadašnji as Instituta, Palerma i Juventusa je poslednjih sedam godina igrao za "staru damu", a na 293 meča postigao je 115 golova i imao je 45 asistencija uz 12 osvojenih trofeja.

 

 

Čelnici Mančester junajteda kontaktirali su Dibaline menadžere, a na Old Traford bi došao kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor sa bjanko-nerima.

Paulo je bio na pragu prelaska u Inter, ali dve strane nisu mogle da se dogovore oko godišnje zarade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading