Mateus: Bilo bi se*si videti Ronalda u Bajernu!

Autor:

Sport

05.07.2022

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler kluba iz Minhena i nekadašnji trener Partizana govorio o mogućem dolasku Kristijana u redove šampiona Nemačke.

Mateus: Bilo bi se*si videti Ronalda u Bajernu!

Foto: Tanjug/AP

Lotar Mateus

Legendarni fudbaler Bajerna iz Minhena i nekadašnji trener Partizana Lotar Mateus govorio je o mogućem dolasku Kristijana Ronalda u redove šampiona Nemačke.

On ima 37 godina i bio bi stanlno u startnih 11. Ne znam da li bi se uklopio u Bajernov sistem, ali je i dalje strašan golgeter. Sigurno bi dao tridesetak golova. Prodajom dresova bi se međutim sigurno refinansirao transfer - rekao je Lotar.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Osvajač Evropskog i Svetskog prvenstva sa "pancerima" veruje da bi Portugalac bio najbolja zamena za Roberta Levanovskog koji je blizu Barselone

- Ronaldo u Bajernu, to bi bilo seksi! Ako Bajern misli da je Ronaldo fizički i dalje spreman da pomogne godinu ili dve i ako može da potroši novac zarađen od prodaje Levandovskog na kupovinu Portugalca, onda bih razmislio o tome. Pritisak na napadačima bi bio vema visok. Ako bi i pristao na platu kakvu je imao Levandovski onda bi ušao u taj svoj sistem. Nagelsman već ima dva sjajna Nemca u veznom redu i odlična pojačanja Gravenberhu i Lajmeru - zaključio je Mateus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading