Kao od majke rođen: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde šokirao javnost provokativnom fotografijom!

Autor:

Sport

24.06.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni brazilski napadač ponovo se nalazi na stupcima sportskih novina i pored činjenice da je pre devet godina okončao profesionalnu karijeru.

Kao od majke rođen: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde šokirao javnost provokativnom fotografijom!

Foto: instagram.com/ailtonag

Ailton da Silva, legendarni brazilski fudbaler koji je najveću slavu dostigao nastupajući u nemačkoj Bundesligi u ekipama Verdera iz Bremena i Šalkea, a koji je jedan deo sezone 2006/07 proveo u redovima beogradske Crvene zvezde ponovo se našao na stupcima sportske štampe.

Naime, Ailton je iznenadio kompletnu javnost fotografijom koju je objavio nemački "Bild" na kojoj se četrdesetdevetogodišnji nekadašnji napadač slikao potpuno nag, a intimne delove tela je pokrio trofejem namenjenom najboljoj ekipi Bundeslige, popularnom "Salatarom".

Foto: printscreen/Bild

Šokantna fotografila nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Ailtona da Silve

 

Uz fotografiju, Ailton je izjavio:

- Danas imam posebnu posetu u svom stanu. Moja fudbalska karijera je moja najveća pobeda.

Inače, Ailton je fudbalsku karijeru započeo u rodnoj zemlji 1993. godine. Nastupao je za ekipe Iparange, Naacionala iz Porto Legrea, Mogi Mirim, Santa Kruz, Guarani i Tajgers. U Nemačku stiže 1998. godine i psotaje igrač Verdera iz Bremena za koji je nastupao šest sezona, a zatim slede Šalke, istanbulski Bešiktaš, HSV, Crvena zvezda, Grashopers, Duizburg, Metalurg iz Donjecka, Altah, Komprinense, kineski Čongking, Irdigen, Obernlaund, Rio Branko,m a karijeru je okončao 2013. godine noseći dres ekipe Bringera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading