Sin Snežane i Milana Borjana ni u čemu se ne razlikuje od svog oca! (FOTO)

Autor:

Sport

23.06.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanični srpski fudbalski šampion već je započeo pripreme za novu sezonu, ali pojedini fudbaleri, zbog reprezentativnih obaveza, od stane kluba su dobili produženi odmor.

Sin Snežane i Milana Borjana ni u čemu se ne razlikuje od svog oca! (FOTO)

Foto: Starsport

Takan je slučaj i sa kapitom Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Milanom Borjanom koji dane odmora i vreme za punjenje baterija pred novu sezonu provodi u krugu porodice na crnogorskom primorju.

Supruga golmana crveno-belih, Snežana Borjan, na društvenoj mreži Instagram objavila je zanimljivu fotografiju. Na njoj se vidi Milan Borjan sa sinom, a interesantno je napomenuti da obojica nose potpuno identičan šorc. Reklo bi se, kakav otac, takav i sin, a ostaje da se vidi da li će i Milanov naslednik krenuti očevim stopama i kada je fudbal u pitanju i da li će u godinama pred nama još jedan Borjan proneti slavu Crvene zvezde širom Evrope i sveta.

Foto: prinstcreen/instagram.com/snezanafi

Milan Borjan sa naslednikom

 

Inače, Milan Borjan je leta 2017. godine stigao na najveći srpski stadion. Kao čuvar mreže crveno-belih do sada je osvojio pet šampionskih titula i dva trofeja u nacionalnom kupu, a svih prethodnih sezona bio je možda i ključni faktor u ostvarenju svih klupskih evropskih rezultata.

U narednim mesecima Milan Borjan sigurno ima dva velika cilja. Prvi je svakako da se u klupskim okvirima treći put plasira u grupnu fazu elitnog evropskog klupskog takmičenja, dok ga krajem godine očekuje istorijsko učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru gde će se reprezentacija Kanade naći nakon gotovo pune četiri decenije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading