Rada Manojlović ponovo OSULA PALJBU po Milici Pavlović: Nebuloza, očekuje da svi vodimo njen RAT

Autor:

Zabava

24.06.2022

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović ponovo je osudila Milicu Pavlović.

Rada Manojlović ponovo OSULA PALJBU po Milici Pavlović: Nebuloza, očekuje da svi vodimo njen RAT

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Aleksandar Nalbantjan

Rada Manojlović Milica Pavlović

Situacija između Milice PavlovićAne Nikolić udzdrmala je estradu. Neke pevačice su se oglasile i oplele po Milici, a Rada Manojlović je još jednom bila oštra prema Milici, koja je osula paljbu po kolegama koje je nisu podržale.

- Kako i zašto se te stvari događaju, je niz spleta okolnosti, a najviše je do autora, logično. Samo hoću da kažem, te stvari se i te kako dešavaju, a ovo što dotična radi vređanjem svih nas, dramaturgijom i otpraćivanjem sa mreža, očekivanjem da svi vodimo njen rat, e to je jedna velika nebuloza. Niti bih komentarisala da me nije lično dotaklo, jer sam budala koja je prijateljski postupala prema njoj. Nikad više - izjavila je Rada za Informer.

Foto: e-stock/S.Kostić, prntscreen

Rada Manojlović Milica Pavlović

 

Podsetimo, Milica Pavlović se buni jer smatra da je Ana Nikolić prisvojila njenu pesmu "Provereno", koju je uvrstila na album uprkos tome što je ta numera bila prvo u Aninim rukama. Sve je pocelo kada je isplivao demo snimak Nikolićeve, koji je podelio javnost, te se tako nekima više dopada Anina, a nekima Miličina verzija.

Milica je imala ispade tokom nedavno emitovane emisije "Amidži šou", gde je izdramila kako kolege treba da bude sramota jer ćute o celoj situaciji.  

Pavlovićeva je spomenula i tužbu, a Ana Nikolić je na Instagramu poručila:

- Vidimo se na sudu!
 

Foto: Printscren Instagram/ananikolicofficial

Ana Nikolić

 

BONUS VIDEO

 

   

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading