MAMIĆ OPLEO DO NAJVEĆOJ ZVEZDI HRVATSKE: Bio je izbeglica, ja sam ga doveo!

Autor: Republika

Sport

20.06.2022

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alfa i omega zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić, koji je na poternici hrvatskog tužilaštva, održao je konferenciju za medije posle duže vremena i ponovo šokirao javnost u otadžbini.

MAMIĆ OPLEO DO NAJVEĆOJ ZVEZDI HRVATSKE: Bio je izbeglica, ja sam ga doveo!

Foto: Tanjug/AP

Poznati menadžer, tvorac uspeha "modrih" u poslednji nekoliko decenija, u bosanskom Međugorju obratio se Luki Modriću, najvećoj zvezdi hrvatskog fudbala, a pecnuo je i ostale najbolje fudbalere iz našeg komšiluka.

- Znate li ko je doveo Modrića, Kovačića i Brozovića? Ovaj genije. Oni pronose slavu svetom, a nijedan se ne usudi da kaže nijednu lepu reč za mene - rekao je Mamić i dodao:

- Ja sam ga uzeo u Dinamo kao izbeglicu, nikad u životu nisam dobio ulaznicu ili dres od njega. Ali ta veličina nema hrabrosti da sazove ovakvu konferenciju i kaže: Pa, bando jedna, ja znam da Mamić nije ništa ukrao. Ja sam podizao Modrića na noge i doveo ga na ovaj nivo - istakao je Mamić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading