Na njih ste se ugledali? Skandal sa dronom iz Humske ponovljen u komšiluku!

Autor:

Sport

19.06.2022

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorija se ponavlja...

Na njih ste se ugledali? Skandal sa dronom iz Humske ponovljen u komšiluku!

Foto: Tanjug

Srpska sportska i fudbalska javnost i dalje se sa gađenjem priseća 14. oktobra 2014. godine kada se tokom kvalifikacionog susreta za Evropsko prvenstvo između reprezentacija Srbije i Albanije na stadionu u Humskoj, pojavio dron koji je nosio zastavu tzv. "velike Albanije".

Foto: Starsport

Srbija-Albanija (14. oktobar 2014. g.)

 

Očigledno je ovaj sramni gest bio inspirtivan i za navijače kluba iz komšijske države koji su na isti način pokušali da isprovociraju navijače najljućeg rivala.

Naime, 16. juna ove godine u Hrvatskoj je održana promocija knjie o splitskom Hajduku koja je delo novinara Borisa Dežulovića. Međutim, skup nije mogao da prođe bez skandala. Navijači zagrebačkog Dinama, popularni Bed Blu Bojsi (BBB) pustili su u sali u kojoj je promocija knjige održavala dron koji je nosio zastavu ekipe sa "Maksimira".

Foto: Facebook.com/TIFO Network

Dron navijača zagrebačkog Dinama

 

Jasno je da je rivalitet između navijača Dinama i splitske Torcide velika, ali se može postaviti i pitanje da li je dešavanje sa stadiona u Humskoj od pre sedam godina bilo inspiracija navijačima "zagrebačkih modrih" danačine sličan skandalozni gaf.

Jedno je jasno, kreativnosti u ovom gestu baš i nije bilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading