Nova bruka hrvatskog fudbala: Uz skandalozne pokliče slavili plasman u viši rang! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.06.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne, ali već uobičajene scene stižu sa prostora Hrvatske kada je fudbal u pitanju.

Nova bruka hrvatskog fudbala: Uz skandalozne pokliče slavili plasman u viši rang! (VIDEO)

Foto: facebook.com/HNK Vukovar 1991

Fudbaleri ekipe Vukovara 1991 plasirali su se u viši rang hrvatskog fudbala, a uspeh su proslavili na, u najmanju ruku, nedoličan način.

Kako prenosi "Net.hr", fudbaleri vukovarske ekipe nakon baraža za plasman u viši rang hrvatskog fudbala, dok su čekali da autobus krene put Vukovara, sportski uspeh su proslavili uz alkkohol i pesmu, a u jednom momentu zapevali su i dobro poznatu ustašku melodiju Marka Perkovića Tompsona:

- Za dom braćo, za slobodu, borimo se mi... Čujte srpski dobrovoljci, bando, četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji.

 

 

 

 

Ovo nije prvi put da hrvatski sportisti svoje uspehe proslavalju na ovakav način uz ustaške simbole i melodije, ali najveći je problem što ovakve stvar iuvek ostaju nekažnjene kako od strane klubova, tako i Saveza.

Inače, ekipoa Vukovara 1991 je u baražu koji je odigran u Bjelovaru savladala ekipu Mladosti iz Ždralova čime je obezbedila plasman u drugi rang hrvatskog fudbala.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vajar

15.06.2022 02:45

Ne čudi. Fašisti...