Od Srba naučio da psuje: Mamić poslao BRUTALNU poruku hrvatskoj MAFIJI u sudstvu!

Autor:

Sport

20.06.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se kontroverzni biznismen i izazvao "buru" u regionu.

Od Srba naučio da psuje: Mamić poslao BRUTALNU poruku hrvatskoj MAFIJI u sudstvu!

Foto: Starsport

Kontroverzni Zdravko Mamić održao je konferenciju za medije u Mostaru tokom koje se "obrušio" na mafiju u hrvatskom pravosuđu, a tom prilikom je objasnio da "psuje kako bi ga ceo svet razumeo".

Uz pomoć medijskog stampeda su optužili čak i njih za lažna svedočenja. I kada su oni postali drugi na Svetskom prvenstvu slučaj su iz Osijeka prebacili u Zagreb i nikome ništa, a meni je presuda ostala. Uterali su strah tim fudbalerima koje sam ja uzeo kao izbeglice. Mamić nikada ništa nije ukrao, dobio je samo ono što mu je pripadalo po ličnom dogovoru - reči su nekadašnjeg prvog čoveka zagebačkog Dinama, koji je potom dodao:

- Izvinjavam se svima, znam ja dobro da nije u redu da psujem, znam ja to dobro... Ja pokušavam u Međugorju da ostanem živ, svaki dan provodim u molitvi, ali ako toj bandi ne kažem ovako, kako kažu Srbi – da me ceo svet razume – vi to nećete objaviti.

Hrvat je istakao da mu izuzetno znači podrška naroda, iz koje crpi energiju za svoju borbu.

Narod nema hrabrosti da se buni, navikao se na poskupljenja, navikao je da kolonijalne evropske interesne sile uzimaju preduzeća, zemlju, vodu, narodu je to potpuno normalno - poručio je Zdravko Mamić.

Podsetimo, protiv Mamića se vodi proces u kome se tereti da je izvlačio novac iz kluba sa stadiona "Maksimir", a on vreme provodi u BiH, koja odbija da ga izruči Hrvatskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading