MUK U HRVATSKOJ! Žestok SUKOB na autoputu: Policija PUCALA na "Torcidu" - NEZAPAMĆEN HOROR posle derbija na "Maksimiru"!

Autor:

Sport

22.05.2022

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale fotografije, nemile scene u Hrvatskoj!

MUK U HRVATSKOJ! Žestok SUKOB na autoputu: Policija PUCALA na "Torcidu" - NEZAPAMĆEN HOROR posle derbija na "Maksimiru"!

Foto: Twitter/Printscreen

Žestok obračun "Torcide" i policije

Fudbaleri Dinama "overili" su novu titulu prvaka Hrvatske trijumfom nad splitskim Hajdukom na "Maksimiru" (3:1), a nakon najvećeg hrvatskog derbija viđeni su ogromni sukobi navijača i policije.

Sve se odigralo na autoputu, kada su se pripadnici grupe "Torcida" vraćali iz hrvatske prestonice, a tom prilikom doigrale su se "horor scene". Pripadnici organa reda pohapsili su veliki broj fanova koji su koristili pirotehnička sredstva, a čuli su se i pucnji usmereni ka njima.

Još uvek nije poznato da li je bilo povređenih tokom incidenta koji je napravio haos na deonici puta od Zagreba do Karlovca.

 

 

Zanimljivo je dodati da su Splićani odlučili da bojkotuju utakmicu, pa nisu ni stigli na najveći zagrebački stadion, budući da im je uskraćeno pravo da na tribinama razviju zastave, istaknu transparente i koriste bubnjeve.

Podsetimo da su "Modri" ponovo postali šampioni u komšiluku sa sedam bodova viška u odnosu na rivala sa "Poljuda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Srdjan

22.05.2022 10:31

Zasto postavljate takve vesti. Pa sutra kad bi nestala cela Hrvatska sa lica zemlje ne bi me zanimalo.