NISMO MI ZAPOČELI OVAJ RAT, ALI ĆEMO GA ZAVRŠITI! Zelenski ponovo sa suprugom, nakon što su ih Putinove bombe razdvojile - OTKRILI KOLIKO IH JE SUKOB PROMENIO

Autor:

Svet

22.05.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Volodimir Zelenski je bio primoran da se rastane sa suprugom Olenom Zelenskom dva i po meseca zbog napada Vladimira Putina na Ukrajinu, ali sada je par ponovo zajedno.

NISMO MI ZAPOČELI OVAJ RAT, ALI ĆEMO GA ZAVRŠITI! Zelenski ponovo sa suprugom, nakon što su ih Putinove bombe razdvojile - OTKRILI KOLIKO IH JE SUKOB PROMENIO

Foto: Instagram/Olena Zelenska

Dirljive reči su juče podelili Volodimir Zelenski i njegova supruga u svom prvom zajedničkom intervjuu od početka ruske invazije.

Par, koji su bombe Vladimira Putina razdvajale dva i po meseca, susreo se sa ukrajinskim novinarima uz šolju čaja povodom obeležavanja tri godine na vlasti.

U 75-minutnom unapred snimljenom intervjuu, prva dama Olena Zelenska (44) je rekla:

- Ne mogu da kažem da se Volodimir promenio od početka ovog rata, ranije je bio pouzdan muž i pouzdan čovek, i to on ostaje. Njegova tačka gledišta se nije promenila, način na koji je povezan nije se promenio - navela je prva dama za Mirror.

Kao i mnoge ukrajinske porodice, Olena je bila primorana da pobegne sa njihovo dvoje dece jer je njen muž postao "meta broj jedan" za ruske snage. Par je rekao da će se zvati dok budu jeli, kako bi se osećali bliže.

Tanjug/AP

Predsednički par

- Vi biste rekli: "Večeram", a ja bih rekao: "I ja", ali nismo mogli zajedno. Uvek bih završio razgovor misleći: Nešto nedostaje, nešto ukusnije tek treba da se pojede - naveo je Zelenski.

Na pitanje njegove supruge da li ju je rat promenio, Zelenski je odgovorio da izgleda prelepo kao i uvek.

Prva dama je priznala da nije imala vremena da uređuje epske govore svog supruga, dodajući da on nekada previše koristi književnih sredstava, a nekada premalo.

- Stvarno sam mislio da možemo da završimo čistim dijalogom, ali ovo će biti krvavi rat - istakao je Zelenski i dodao: Kraj će na kraju biti u diplomatiji jer postoje neke stvari koje nećemo moći da završimo osim za pregovaračkim stolom. Zato što želimo sve nazad, ali Ruska Federacija ne želi ništa da pokloni.

Tanjug/AP

Porušeno porodilište, Ukrajina

Rusija je tvrdila da ima punu kontrolu nad Mariupoljom nakon što su se poslednji branioci predali u čeličani Azovatal. Moskva tvrdi da se više od 2.000 ukrajinskih boraca tamo predalo.

Kremlj je takođe zabranio ulazak u Rusiju za 963 Amerikanca, uključujući predsednika Bajdena, nakon što je najavio 32 milijarde funti dodatne pomoći Ukrajini, od čega je polovina vojna. Međutim, u pokušaju da se pruži pomoć, Rusija je juče saopštila da je uništila isporuku oružja u zapadnom gradu Žitomiru raketama Kalibr iz mora.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading