NEZAPAMĆENO: Šahtjor ŽELI da kvalifikacije za Ligu šampiona igra na srpskom stadionu!

Autor:

Sport

08.06.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klubovi su već stupili u kontakt.

NEZAPAMĆENO: Šahtjor ŽELI da kvalifikacije za Ligu šampiona igra na srpskom stadionu!

Foto: Starsport

Gradski stadion u Gornjem Milanovcu

FK Šahtjor, šampion Belorusije, izrazio je želju da svoje mečeve kvalifikacija za Ligu šampiona igra na Gradskom stadionu u Gornjem Milanovcu.

Prema pisanju beogradskih medija, beloruski klub je već stupio u kontakt sa čelnicima Metalca, kako bi sklopili dogovor o saradnji.

Prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je 5. i 6. jula, a revanši se igraju sedam dana kasnije. Odmah potom igraće se i drugo kolo u sva tri međunarodna takmičenja. Ekipa Šahtjora osvojila je titulu Belorusije, a deo iste su srpski internacionalci Miloš Šatara, Igor Ivanović i Nikola Antić.

Podsetimo da je milanovačko fudbalsko zdanje izgrađeno pre deset godina, u skladu sa svim UEFA standardima, te je automatski dobilo licencu za odigravanje evropskih utakmica.

Podsetimo, klub iz Soligorska je prošle godine osvojio prvenstvo Belorusije, a u tekućoj posle deset kola zauzima tek peto mesto sa 18 bodova, pet manje od lidera BATE-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading