Bivši dečko Sandre Rešić šeta VATRENU CRNKU: Nova devojka Miroslava Ilića izgleda kao milion dolara, pevačicu definitivno preboleo? (PAPARACO FOTO)

Autor:

Zabava

08.06.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do paparaco fotke bivšeg dečka Sandre Rešić, Miroslava Ilića i njegove nove devojke.

Bivši dečko Sandre Rešić šeta VATRENU CRNKU: Nova devojka Miroslava Ilića izgleda kao milion dolara, pevačicu definitivno preboleo? (PAPARACO FOTO)

Foto: Instagram, St/N. Mandić

Zadrugarka i pevačica Sandra Rešić tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 4" otkrila je sve o njenoj vezi sa bivšim dečkom Miroslavom Ilićem, koji je ostao i danas misterija. Međutim, portal Republika.rs uhvatio je Miroslava sa novom devojkom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić i Miroslav Ilić

 

Podsetimo, Sandra je tokom ,,Zadruga" pričala o vezi sa Miroslavom, govoreći i tvrdeći da je njihov odnos i te kako stabilan. Međutim, nakon što se rijaliti završio, sa njim je otišla i njihova ljubav. 

Republika

Foto: printscreen

Sandra Rešić Zadruga

 

No, kako saznajemo, Miroslav već nekoliko meseci uživa sa vatrenom crnkom, kojom je zamenio Rešićevu. 

U Beogradskom naselju, Altina uhvatili smo Miroslava kako šeta sa misterioznom devojkom, atraktivnom crnkom, nakon dve godine od veze sa Sandrom. Izgleda da je Miroslavu Sandra sada samo prošlost, budući da se prepustio novoj devojci, koju je sve vreme držao za ruku. 

Republika

Foto: Republika.rs

Miroslav Ilić, bivši dečko Sandre Rešić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading