KRVAVI PIR U HRVATSKOJ: Torcida napala Grobare, jedan u kritičnom stanju?

Autor:

Sport

08.06.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do sukoba je navodno došlo pošto su navijači Partizana kačili objave na društvenim režama i označili da se nalaze u Makarskoj uz poruku da su u obeležju svog voljenog kluba.

KRVAVI PIR U HRVATSKOJ: Torcida napala Grobare, jedan u kritičnom stanju?

Foto: Twitter/Printscreen/Šporki mornar

"Torcida" na meču Hajduk - Istra

Krvavi pir i haos u Hrvatskoj! Navijači Hajduka iz Splita , popularna "Torcida" napala je navijače Partizana u Makarskoj!

Jedan od Grobara objavio je fotografije iz Urgentnog centra u Splitu gde se može videti da mu je glava krva, dok je naveo da mu je prijatelj u kritičnom stanju.

Hrvatski huligani Torcide u Makarskoj su nas napali i fino udesili. Pendreci i bejzbolke i četiri na dva, a ovaj drug ima 69 godina. Baš ste huligani pravi. Ja sam ok. Nije ovo strašno. Preživeću, ali drug je u kritičnom stanju - naveo je navijač Partizana.

Republika

Foto: youtube.com

Zastava "Navijači Partizana"

Vest o napadu nezvanično je preneo i portal Direktno.hr. Oni su naveli da je do sukoba došlo pošto su navijači Partizana kačili objave na društvenim mrežama i poručili da su neki od njih u majicama crno-belih.

I u Hrvatskog svakog dana, pravi Grobar nosi majice Partizana - bio je jedan od statusa navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading