Zvezdin dželat ostao bez posla!

Autor:

Sport

08.06.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene u životu ćoveka koji je rastužio Delije!

Zvezdin dželat ostao bez posla!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Šerif - Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su u sezoni 2020/21 ostvarili najveći uspeh na međunarodnoj sceni još od Barija 1991. godine pošto su igrali osminu finala Lige Evrope.

To je nažalost bila poslednja stanica, a bolji u dvomeču bio je škotski Glazgov Rendžers koji je kasnije igrao i finale, ali i izgubio u utakmici za trofej. 

Crveno-beli su ipak prošle sezone imali cilj da se pod komandom trenera Dejana Stankovića po prvi put plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona, ali nisu uspeli.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde

Na tom putu zaustavio je šampion Moldavije Šerif. Prva utakmica na Marakani završena je remijem od 1:1, dok je u Tiraspolju, domaćin pobedio sa 1:0.

Tvorac velikog uspeha žuto-crnih koji su kasnije u grupnoj fazi Lige šampiona pobedili i Real u Madridu sa 2:1 bio je trener Juri Vernidub (56).

Ipak, ukrajinski stručnjak odlučio je da napusti Šerif posle dve godine i osvojene dve titule i jedan Kup Moldavije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Juri Vernidub

U vezi sa komplikovanim okolnostima i po zahtevu ukrajinskog trenera Jurija Verniduba, rukovodstvo Šerifa i prvi trener su se dogovorili o prekidu saradnje - stoji u saopštenju moldavskog prvaka.

Juri Vernidub navodno je još na početku ruske agresije na Ukrajinu napustio Tiraspolj i priključio se vojnicima njegove zemlje na frontu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading