POKIDAO JE MAJICU, DAVIO ME, ŠAMARAO: Mučna ispovest žene koju je nevenčani suprug pretukao u Novom Sadu, dok je držala dete u rukama (VIDEO)

Autor:

Hronika

08.06.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se navodi, ceo događaj se odvio u dvorištu zgrade u Ćirpanovoj ulici. Vidi se kako muž zverski tuče ženu, dok ona drži dete u ruci i viče

POKIDAO JE MAJICU, DAVIO ME, ŠAMARAO: Mučna ispovest žene koju je nevenčani suprug pretukao u Novom Sadu, dok je držala dete u rukama (VIDEO)

Foto: Instagram/newnow.rs,192_rs

Stravični snimak prebijanja žene u Novom Sadu pojavio se pre nekoliko dana na društvenim mrežana, a nasilnik je ubrzo uhapšen.

Nesrećna žena i dalje je vidno potresena zbog svega što se desilo, a kako navodi, ono što je objavljeno je mali deo onoga što je preživela.

- Želela sam da vam se obratim, da vam kažem da sam juče dobila batina od G. A. , koji me je davao, ne znam da li viditite, izgledaju kao šljive, ali su povrede. I ruku mi je (povredio), koju treba da idem da snimim. Ima snimak na Instagramu kako me je tukao, neko sa zgrade je snimao i poslao. Ne znam šta da kažem, bilo je strašno, jedva govorim, boli me grlo jako - ističe povređena žena na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "Newnow.rs".

- Davio me, pokidao je majicu sa sebe i obmotao je oko mene, ja sam sve vreme držala dete, on je mene tukao, davio i šamarao. To je samo jedan mali delić - navela je ona.

Podsetimo, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu je osumnjičenom A.G (23) iz Novog Sada, koji se tereti za izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici, odredio pritvor u trajanju do trideset dana.

Pre toga osumnjičeni je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu koje je zatražilo pritvor do 30 dana za A. G. (23) iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je tukao nevenčanu suprugu D. T. (28).

Podsetimo, na Instagram nalogu "192_rs" osvanuo je tokom vikenda uznemirujući video zapis nasilja u Novom Sadu, na kojem se vidi kako muškarac krvnički udara ženu, koja drži dete u ruci.

Kako se navodi, ceo događaj se odvio u dvorištu zgrade u Ćirpanovoj ulici. Vidi se kako muž zverski tuče ženu, dok ona drži dete u ruci i viče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading