Zvezda sprema drim tim za Ligu šampiona, četiri stranca uskoro na Marakani!

Autor:

Sport

08.06.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli počinju pripreme za novu sezonu nedelju, a primarni cilj je plasman u elitno takmičenje i zbog toga trener Dejan Stanković i uprava žele da odrade jedan od najboljih prelaznih rokova u novijoj istoriji kluba.

Zvezda sprema drim tim za Ligu šampiona, četiri stranca uskoro na Marakani!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pod komandom trenera Dejana Stankovića počinju pripreme za novu sezonu u nedelju, a najveći fokus stavljen je na plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Crveno-beli kreću od drugog kola kvalifikacija za elitno takmičenje i biće povlašćeni, ali za uspeh koji je dve sezone zaredom dostigao Vladan Milojević, potrebna su pojačanja.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Uprava aktuelnog vlasnika duple krune u srpskom fudbalu planira da napravi drim-tim, a u tu svrhu na Marakanu će doći čak tri ili četiri strana fudbalera neračunajući već kaparisanog vezistu Kingsa Kangvu.

Mete su krilni napadač Osman Bukari, napadač Mateo Kasijera, štoper Rodrigao i vezista Edmund Ado.

Republika

Foto: Starsport

Jedna od želja... Rodrigao (levo) na utakmici Sočija i Partizana

Ni igranje utakmica u Superligi Srbije ne bi bio problem pošto u startnih 11 smeju četiri fudbalera sa stranim pasošima, dok za sve ima mesta u protokolu.

Kada govorimo o postojećem kadru, od stranaca je planirao da ostane samo italijanski desni bek Kristijano Pićini, dok će po svemu sudeći doći do rastanka sa defanzivnim vezistom Sekuom Sanogom i napadačem Ohijem Omoijuanfom. 

Republika

Foto: Starsport

Kraj posle samo šest meseci? Ohi Omoijuanfo

Loiju Dioniju ističe pozajmica, a Akseu Bakajoku ugovor, dok se sa Filipom Falkom traži model rastanka, a El Fardu Ben i Gelor Kanga imaju srpske pasoše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading