BOMBA! Mitrović od leta ponovo u CRNO-BELOM!

Autor:

Sport

01.06.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač mogao bi da napusti Fulam posle četiri godine!

BOMBA! Mitrović od leta ponovo u CRNO-BELOM!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Srpski napadač Aleksandar Mitrović vodio je Fulam do povratka u Premijer ligu i titule u Čempionšipu, a sve je zaokružio sa 43 gola, rekordnim brojem pogodaka jednog fudbalera u jednoj sezoni drugog ranga engleskog fudbala.

Najbolji strelac naše reprezentacije biće glavni adut za trenera Marka Silvu u višem rangu, ali lako bi moglo da se dogodi da stadion Krejven Kotidž i London zameni starim mestom stanovanja.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Mitrović

Naime, Hose Enrike, nekadašnji defanzivac Njukasl junajteda i Liverpula smatra da bi "svrake" mogle ponovo da dovedu Smedervca.

Definitivno bi mogao da bude meta Njukasla. Izuzetno mi se dopada. Oduvek mi se dopadao, čak i pre ovogodišnjih brojki iz Čempionšipa - rekao je Enrike.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Podsetimo, popularni Mitar je u leto 2015. iz Anderlehta došao u Njukasl za 18.500.000 evra i u prvoj sezoni je postigao devet golova uz četiri asistencije na 34 utakmice u Premijer ligi.

Druga sezona je bila slabija, četiri gola i šest asistencija, ali na 25 utakmica pošto je novi trener Rafael Benitez više verovao drugim fudbalerima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Ostatak priče se zna, Aleksandar Mitrović je prvo otišao na pozajmicu vrednu 600.000 evra, a potom je u leto 2018. otkupljen za 24.700.000 evra.

Bivši španski fudbaler veruje da bi Srbin mogao da obori lični rekord od 11 golova po sezoni u Premijer ligi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

- Volim igrače sa karakterom i energijom. On je napadač koji može fizički da se nadmeće i "bije" sa svima. Klasična je devetka koja želi da postiže golove i koji je uvek gladan da ih bude što više. Volim taj borbeni duh koji ga krasi - istakao je Hose.

Njukasl trenutno u svojim redovima ima trojicu napadača, a to su Žoelinton, Kalum Vilson i Kris Vud.

Brazilac je ove sezone dao četiri gola na 35 utakmica, Englez osam na 18, a Novozelanđanin dva na 17 mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading