Partizanovo dete tužilo klub zbog MOBINGA, sledi POVRATAK u Humsku?

Autor:

Sport

01.06.2022

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli bi mogli da profitiraju posle spora svog bivšeg, a možda i novog fudbalera i njegove trenutne ekipe.

Partizanovo dete tužilo klub zbog MOBINGA, sledi POVRATAK u Humsku?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbalski klub Partizan treću sezonu zaredom nije uspeo da osvoji trofej u srpskom fudbalu, a pored toga što traže trenera, uprava crno-belih mora i da poradi na ojačanju igračkog kadra u predstojećem letnjem prelaznom roku.

"Parni valjak" mora da odradi veliku rekonstrukciju tima, a jedna od primarnih pozicija je mesto štopera.

Prva meta vicešampiona Srbije je Svetozar Marković, trenutno fudbaler Olimpijakosa u koji je otišao u leta 2019. godine. 

Republika

Foto: Starsport

Svetozar Marković

Popularni Sveta mogao bi da dođe i kao slobodan igrač, iako mu ugovor sa šampionom Grčke ističe leta 2024. godine pošto je odlučio da tuži klub iz Pireja zbog mobinga.

Naime, mladi defanzivac tražio je raskid saranje još pre četiri meseca, a i tada je napustio Atinu i vratio se u Beograd gde u svojoj režiji održava formu.

Svetozar je sakupio video dokumtaciju i sve to prosledio arbitraži FIFA i UEFA i kako stvari stoje sve će doći na njevu vodenicu.

Republika

Foto: Starsport

Svetozar Marković

Sigurno da bi Marković bio idealna opcija za Partizan, naročito pošto su se crno-beli interesovali i zimus, ali su crveno-beli tražili pola miliona za transfer, dok ga je "parnji valjak" želeo besplatno uz procente od naredne prodaje.

Kada govorimo o situaciju u Humskoj na poziciji štopera, za Svetu bi sigurno bilo mesta pošto je Bojan Ostojić završio karijeru, a Igor Vujačić ima dozvolu za odlazak, dok Nemanja Miletić nije doneo odluku oko ostanka i produžetka ugovora koji mu je ponuđen pošto ima inostrane ponude.

Republika

Foto: Starsport

Blizu odlaska... Igor Vujačić

Naravno, tu je i Siniša Saničanin koji je takođe interesantan pojedinim klubovima van granica naše zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading