SAZNAJEMO! Partizanovo DETE kao slobodan igrač oblači CRVENO-BELI DRES!

Autor:

Sport

28.05.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će doživeti velike promene u letnjem prelaznom roku, a posle odlaska trenera Aleksandra Stanojevića, vreme i za ispisnice kod fudbalera.

SAZNAJEMO! Partizanovo DETE kao slobodan igrač oblači CRVENO-BELI DRES!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da osvoje nijedan trofej u srpskom fudbalu treću sezonu zaredom, a crno-bele je napustio i trener Aleksandar Stanojević.

Očekuje se velike promene u redovima "parnog valjka", a jedan od fudbalera koji će napustiti klub iz Humske je i talentovani produkt omladinske škole vicešampiona Srbije  - Lazar Pavlović (20).

Republika

Foto: Starsport

Lazar Pavlović (desno) na meču Partizana i Napretka

Momak iz Obrenovca u seniorskom timu je od leta 2019. godine, dobio je dres sa brojem 10, predviđali su mu odlične igre, ali ništa od toga se nije dogodlo.

Lazaru ugovor sa Partizanom ističe 30. juna 2022. godine i neće mu biti produžen, a ove sezone odigrao je 17 utakmica, bez gola, ali sa jednom asistencijom.

Republika

Foto: Starsport

Lazar Pavlović

Ukupno je u crno-belom dresu upisao 63 nastupa i četiri pogotka uz osvojeni Kup Srbije u sezoni 2018/19.

Prem saznanjima portala Republika.rs, poznata je naredna destinacija mladog veziste, a on će ostati u domaćem fudbalu.

Republika

Foto: FK Partizan

Lazar Pavlović

Pavlović je blizu dogovora sa Vojvodinom koja je dobila i novu Upravu i predsednika uz poruku da je cilj osvajanje šampionske titule i plasman direktno u grupnu fazu Lige šampiona.

Takođe, Obrenovčanina merka i niški Radnički, ali prema informacijama našeg portala, mladi as je više zainteresovna za selidbu u Novi Sad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading