IVAN GOLAC BIO BI RAZOČARAN PETOM GODINOM BEZ TITULE: Da imaju časti svi iz Partizana bi trebali da lete!

Autor: M.Z.

Sport

17.05.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još samo 90 minuta ostalo je do kraja sezone u Superligi. Ni najveći optimisti među navijačima Partizana više se ne nadaju čudu i potencijalnom porazu Crvene zvezde protiv Voždovca u poslednjem kolu, koji bi otvorio prostor da se titula vrati u Humsku posle četiri godine ukoliko savladaju niški Radnički.

IVAN GOLAC BIO BI RAZOČARAN PETOM GODINOM BEZ TITULE:  Da imaju časti svi iz Partizana bi trebali da lete!

Foto: Starsport

Ivan Golac

Ivan Golac, nekadašnji fudbaler i trener crno-belih, kaže u razgovoru za Srpski telegraf da uprava i trener Aleksandar Stanojević zajednički moraju da podnesu odgovornost što je prosuta velika prednost od pet bodova tokom proleća.

SNOSITE POSLEDICE

- Bilo bi divno kada bismo mogli da čujemo da neko iz te lože u kojoj sedi izađe i javno kaže: "Gospodo, nismo učinili ono što smo obećali armiji navijača i treba da snosimo posledice." To spada u domen karaktera, časti, obraza... Ali to se nikada u tom klubu nije desilo, čak ni kad sam ja bio igrač, već se uvek krivica podmetala drugom i tražio alibi. Da ima malo časti u toj upravi, svi zajedno bi otišli sa Stanojevićem na kraju sezone koju su prokockali - apeluje Golac.

Stanojević odlazi na kraju sezone?

Srbijom je juče prostrujala vest da će Aleksandar Stanojević napustiti klupu Partizana na kraju sezone pod izgovorom da je "umoran od svega", posebno od eventualnog neuspeha u šampionskoj trci sa Zvezdom. Međutim, niko tu informaciju iz kluba nije mogao da potvrdi niti demantuje. Poznato je i da je Stanojević u januaru produžio ugovor na dve i po godine, ali i da je promenljivog raspoloženja i da brzo može da se predomisli.

Poznati stručnjak ističe i da mu je zimus na pauzi bilo nezamislivo da će Partizan izgubiti pet bodova prednosti.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivan Golac

- U Srbiji je i pola boda velika prednost u šampionskoj trci, a kamoli pet. A šta smo mi uradili, lošim rezultatima došli smo na minus sedam tokom proleća i poklonili Zvezdi nešto što ona nama, realno, nikada ne bi poklonila. Postoji ta uteha u Kupu, ali ako pitate pravog navijača Partizana, svaki će vam reći da je prvenstvo mnogo važnije i vrednije - podseća Golac.

SAMO LOŠI IZGOVORI

Ne sviđaju se Ivanu ni konstantni izgovori koje trener Stanojević pruža u smislu da je Partizan pokraden i oduzeta mu titula.

- Stalno slušamo alibije trenera da smo pokradeni, pa nemojmo da se zavaravamo. Imali smo samo dve teške utakmice ovog proleća, obe sa Zvezdom i to je to. Mi taj Napredak treba da bijemo sa 3:0 ili 4:0 i u Humskoj i u Kruševcu, a ne da se žalimo što je bilo 0:0. Ali ima mnogih koji žive za alibi koji ne žele da se išta promeni. Ušuškani u fotelje samo teraju dalje, a Partizan pet godina već ne zna šta je titula. To je sramota - zaključuje Ivan Golac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading