ESTRADA ZANEMELA NAKON TRAGEDIJE! SA BOLOM se opraštaju OD IGORA STAROVIĆA: TUGA ih je SVE UJEDINILA, SMOGLI SNAGE da izuste SAMO OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.05.2022

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estrada se oprašta od Igora Starovića!

ESTRADA ZANEMELA NAKON TRAGEDIJE! SA BOLOM se opraštaju OD IGORA STAROVIĆA: TUGA ih je SVE UJEDINILA, SMOGLI SNAGE da izuste SAMO OVO! (FOTO)

Foto: Srpski telegraf

Igor Starović je danas preminuo u 56. godini, ova vest je potresla javnost, a sada se njegovi prijatelji i kolege opraštaju od umetnika:

 

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

 

 

- Bože, ne mogu da verujem, Igor umro?- rekla je najpre iznenađena Jellena koja je od nas saznala da je njen kolega preminuo. 

- Nas dvoje smo iz istog vremena, bio je divan čovek i kolega. Pre oko godinu dana smo zajedno bili na snimanju jedne emisije, nije mi pomenuo da ima zdravstvene probleme. Moraću da pozovem njegovu porodicu i da izjavim saučešće. Neizmerno mi je žao, u šoku sam- zaključila je pevačica za Alo.

Republika

Foto: instagram printscreen

 

 

Mala Katarina tada je pozirala u Igorovom zagrljaju, a sada je podelila uspomenu na Instagram i napisala emotivnu poruku.

"Bio si moj idol i omiljeni pevač. Poznavati te bila je privilegija. Putuj sa anđelima", napisala je ona na Instagramu.

 

Kume moj..moj dobri kume...kaži da se šališ..i da idemo po dogovoru u Sarajevo na ono naše mesto..kaži mi..molim te 🙏💔

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

17.05.2022 18:01

Neka ti je laka zemlja