PUTIN BOLUJE OD "HEMO MOZGA", BRITANCI TVRDE DA IMAJU DOKAZ! Šokantne tvrdnje podigle buru, ZAŠTO ŠEF KREMLJA NERVOZNO CUPKA NOGAMA?! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.05.2022

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski tabloidi nastavljaju sa analiziranjem zdravstvenog stanja ruskog predsednika Vladimira Putina, a jedan od poslednjih javnih nastupa šefa Kremlja baca novo svetlo na tvrdnje da Putin boluje od kancera.

PUTIN BOLUJE OD "HEMO MOZGA", BRITANCI TVRDE DA IMAJU DOKAZ! Šokantne tvrdnje podigle buru, ZAŠTO ŠEF KREMLJA NERVOZNO CUPKA NOGAMA?! (VIDEO)

Foto: tanjug/AP

Sastanak ruskog predsednika Vladimira Putina i predsednika Tadžikistana Emomalija Rahmona u Moskvi poslužio je britanskim tabloidima da dokažu tvrdnju koju plasiraju mesecima unazad - da ruski predsednik boluje od neizlečive bolesti.

Britanski tabloid San, naime, objavio je članak u kojem je detaljno analizirana gestikulacija ruskog predsednika tokom susreta sa tadžikistanskim kolegom, i na osnovu toga je izvučen zaključak da Putin boluje od "hemo mozga", stanjem svojevrsne "mentalne izmaglice" koja je karakteristična za ljude koji prolaze kroz hemioterapije.

- Na snimku se može videti kako Putin neprestano lupka nogama, dok desnim rukom hvata rukohvat svoje stolice. Levu ruku držao je u krilu dok je nervozno pomerao stopala tokom sastanka. Njegovo lice je naduveno... - navodi San.

Kako dalje navodi poznati britanski tabloid koji pate od "mentalne izmaglice", mogu da donose "sulude" odluke.

Iz toga proizilaze tvrdnje da bi Putinova haotična invazija na Ukrajinu mogla biti posledica njegovog primanja hemoterapije - navodi se u članku i dodaje da, iako Kremlj insistira na tome da je Putin savršeno zdrav, mnogi tvrde da je ruski lider poslednjih meseci izgledao sve lošije.

- Veruje se da bi Putin svakog dana trebalo da ima operaciju raka i da je spreman da koristi dvojnike za javne nastupe kako bi sakrio zdravstveno stanje od javnosti - navodi San ističući da se u objavama na Telegram kanalima koji nisu naklonjeni Kremlju postavljaju snimci koji bi navodno trebalo da prikazuju Putinove dvojn u javnosti.

- Predsednikovo kretanje će, ako bude potrebno, oponašati jedan od njih dvojice. Pripremljena je mogućnost da izgleda kao da se šeta u javnosti. Sve je u suštini spremno - navodi se u postu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Oslobodilac

17.05.2022 18:07

A BAJDEN JE DECKO.U NAJBOLJIM.GODINAMA U PUBERTETU

Odgovori 22 0
Goran Bojanović

17.05.2022 19:51

Nisu uočili da Putina boli ona stvar. Posebno se to odnosi na zaključke pirgavih Engleza.

Odgovori 20 2