GROBARI OČIMA NE VERUJU: Partizan čeka PAKAO na leto!

Autor:

Sport

03.05.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli pred velikim iskušenjem.

GROBARI OČIMA NE VERUJU: Partizan čeka PAKAO na leto!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Partizan još uvek konuriše za osvajanje titule u Superligi Srbije, ali je Crvena zvezda u velikoj prednosti, s obzirom na dva boda viška tri kola pre kraja šampionata. Ukoliko se "okite" vicešampionskim naslovom, crno-beli će na leto krenuti put kvalifikacija za Ligu Evrope koje će biti izuzetno teške.

Kako bi se domogao grupne faze drugog po rangu evropskog takmičenja, Parni valjak mora da eliminiše dva rivala, a već u 3. kolu ga očekuje ozbiljan izazov. Partizan čekaju viceprvaci renomiranih liga na Starom kontinentu, poput Turske, Danske ili Ukrajine (ako klubovi iz te zemlje budu igrali). Trenutno su to Fenerbahče, Midtjiland i Dinamo Kijev, a crno-beli bi mogli da odigraju i reprizu dvomeča sa kiparskim APOEL-om iz 2009. godine, koji nije ostao u lepom sećanju Grobarima.

Ako prođe u plej-of, klubu iz Humske biće još teže, ali Partizan bi tada već obezbedio evropsku jesen u okviru Lige konferencija.

Takođe, valja napomenuti da pomenuta kalkulacija važi u slučaju da se ne dogodi senzacija u Kupu Srbije (ili Superligi), odnosno ukoliko pehar u našem najmasovnijem takmičenju ne osvoje Vojvodina ili Novi Pazar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading