ISKUSNI VEZISTA NE MOŽE DA IZDRŽI PRITISAK U HUMSKOJ: Jojić ide iz Partizana!

Autor:

Sport

29.04.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači sa zapadne tribine konstantno vređaju Miloša, a sve je kulminiralo na meču protiv TSC, kad ga je trener Stanojević izveo iz igre u 40. minutu.

ISKUSNI VEZISTA NE MOŽE DA IZDRŽI PRITISAK U HUMSKOJ: Jojić ide iz Partizana!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević i Miloš Jojić

Povratak u Partizan posle šest godina igranja u Nemačkoj, Turskoj i Austriji Miloš Jojić neće pamtiti po dobrom iako su njegova izdanja na fudbalskom terenu bila na zadovoljavajućem nivou. Običan navijački svet koji dolazi na zapadnu tribinu stadiona u Humskoj uzeo ga je na zub i ne pušta već duže vreme, a sve će kulminirati njegovim odlaskom iz kluba na kraju sezone.

Jednostavno, Jojić više ne može da izdrži pritisak fanova Partizana, koji ga iz utakmice u utakmicu vređaju, a sve je kulminiralo na poslednjem meču u Superligi protiv TSC (4:1). Crno-beli su zaostajali 1:0 posle Jojićeve greške, koja je prethodila golu, a usledile su prozivke s tribina koje su se jasno i glasno čule jer u sablasno praznoj Humskoj nije bilo ni 1.000 duša zbog bojkota grobara.

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Miloš Jojić

 

TIMU SVANULO:

Stanojević je reagovao, izveo indisponiranog vezistu iz igre, a ironija je da je Partizan već u sledećem minutu izjednačio majstorijom Natka iz slobodnjaka, a potom 120 sekundi kasnije, potpuno okrenuo meč preko Rikarda Gomeša. Izgledalo je kao da je crno-belom timu svanulo čim je popularni Zeka napustio teren. Slične scene viđene su i na meču sa Fejnordom u Ligi konferencija, Miloš je izašao iz igre posle skupe greške, a ispraćen je s terena uz zvižduke i uvrede.

Jojiću na kraju sezone ističe ugovor i tako će rastanak biti lakši i za njega i za klub, a li treba napomenuti da ga je trener Aleksandar Stanojević želeo u timu na duže staze, a klub planirao da mu ponudi novi ugovor. Doduše manji od aktuelnog, prema kom zarađuje 800.000 evra po sezoni.

Interesantno je da trener "parnog valjka" Aleksandar Stanojević, koji je poznat po eksplozivnim izjavama i koji je često umeo da kritikuje navijače, sada nije rekao ni reč o Jojiću i teroru koji je preživeo s tribina. Osvrnuo se samo na još jednu prinudnu, ali povredom opravdanu izmenu, kada je van terena morao Vujačić.

- Vujačić je imao problem, nije mogao da nastavi. Imamo određenih problema s povredama - kratko je prokomentarisao Stanojević.

BEZ TROFEJA:

Pitanje je da li će strateg crno-belih do kraja sezone koristiti Jojića, a izvesno je da iskusni vezista više ne želi da bude deo kluba u kom je igrački stasao, odakle je otišao kao veliki talenat u redove Dortmunda i dogurao do reprezentacije Srbije. Miloševe brojke sasvim su pristojne za srpske fudbalske uslove. Na 29 mečeva u Superligi postigao je šest golova i imao devet asistencija. Kad je reč o svim takmičenjima, na 47 mečeva sedam puta se upisao u strelce i imao 13 dodavanja za gol. Međutim, za dve godine provedene u Humskoj nije osvojio nijedan trofej.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading