VAR MU DOŠAO GLAVE! Najuren kao Saša Ilić: Nova ŠOK SMENA trenera TRESE Srbiju!

Autor:

Sport

13.04.2022

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično!

VAR MU DOŠAO GLAVE! Najuren kao Saša Ilić: Nova ŠOK SMENA trenera TRESE Srbiju!

Foto: Starsport

Pozdrav Dejana Đurđevića i Aleksandra Stanojevića

Dejan Đurđević više nije trener Kolubare, saopštio je u sredu Superligaš iz Lazarevca!

Lazarevčani su kao razlog rastanka sa šefom struke naveli "nezadovoljstvo izdanjima ekipe u poslednjih nekoliko kola", uz želju da se tim razmrda uoči odlučujućih bitaka za opstanak u plej-autu šampionata Srbije.

Ipak, kao neformalan uzrok smene nameće se činjenica da je popularni Švaba izneo niz kritika na račun suđenja i VAR tehnologije, posle poraza od Spartaka na Gradskom stadionu u Subotici (4:3).

Saopštenje FK Kolubara prenosimo u celosti:

Fudbalski klub Kolubara obaveštava fudbalsku i sportsku javnost u Srbiji da Dejan Đurđević od danas nije više šef stručnog štaba naše ekipe. Do sporazumnog raskida međusobne saradnje između dosadašnjeg trenera i uprave kluba došlo je zbog analiza poslednjih mečeva naše ekipe, a pre svega u želji i nameri kluba da se ekipa razrdma u predstojećoj borbi za opstanak u superligaškom karavanu. Fudbalski klub Kolubara neizmerno se zahvaljuje Dejanu Đurđeviću, rođenom Lazarevčaninu, na znanju, volji, želji i hrabrosti koju je pokazao prilikom preuzimanja našeg tima u debitantskoj superligaškoj sezoni po čemu će zlatnim slovima ostati upisan u istorijatu našeg kluba. Dejanu Đurđeviću želimo puno uspeha u daljem radu i karijeri. O imenovanju novog šefa struke Kolubare sportska javnost u Srbiji će biti naknadno obaveštena - naveli su iz redova kluba iz Lazarevca.

 

 

Podsetimo, nakon regularnog dela takmičenja u Superligi Srbije Kolubara zauzima 12. mesto, prvo "iznad crte", sa 34 osvojena boda, četiri više od kragujevačkog Radničkog.

Ovo je druga smena zbog komentarisanja suđenja u srpskom fudbalu u samo dva dana, pošto je u ponedeljak klupu Čukaričkog napustio Saša Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading