SUPERLIGA SRBIJE: Ludnica - 7+ i iz dvojke u keca!

Autor:

Sport

09.04.2022

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Spartaka savladali su Kolubaru posle preokreta (4:3) u premijernom meču poslednjeg kola regularnog dela Superlige.

SUPERLIGA SRBIJE: Ludnica - 7+ i iz dvojke u keca!

Foto: Starsport

Neverovatna utakmica viđena je na severu Srbije. Spartak nije imao nikakvu šansu da se domogne plej-of pozicije, dok je Kolubara trijumfom mogla da se popne čak do sedme pozicije, ipak nisu u tome uspeli Lazarevčani. 

Međutim nije tako izgledalo posle prvog dela igre pošto su vodili golom Marjanovića iz 36. minuta.

U drugom poluvremenu pravi rolerkoster.  Prvo je Srećković anulirao prednost Kolubare u 52. minutu, da bi Nikolić sa penala u 66. minutu, a potom i 73. minutu doneo Subotičanima ogromnih 3:1. Niko se potom nije nadao tako snažnom odgovoru Kolubare, koja je preko Đuranovića već dva minuta kasnije smanjila na 3:2, da bi Andrić na četiri minuta pred nadoknadu doneo novo izjednačenje. Tošeski je u drugom minutu nadoknade šokirao goste i postavio konačnih 4:3. 

Ovakvim ishodom obe ekipe su regularni deo takmičenja završili sa 34 boda, samo što su Subotičani na devetoj poziciji, dok je Kolubara jedno mesto ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading