Afera POZNATE GLUMICE koja je ŠOKIRALA MNOGE: Otkriveni SVI detalji veze Vesne Čipčić i oca TEE TAIROVIĆ, svi su u NEVERICI!

Autor:

Zabava

09.04.2022

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Vesna Čipčić je godinama bila u vezi sa ocem Tee Tairović, Zoranom Tairovićem.

Afera POZNATE GLUMICE koja je ŠOKIRALA MNOGE: Otkriveni SVI detalji veze Vesne Čipčić i oca TEE TAIROVIĆ, svi su u NEVERICI!

Foto: instagram.com/vesnacipcic

O privatnom životu Vesne Čipčić se malo šta zna, osim da je godinama bila u braku sa kolegom Aleksandrom Sašom Alačom, koji se nedavno oženio sa ćerkom glumca Petra Kralja.

Ipak, malo ko zna da je jedna od najlepših žena Jugoslavije bila u emotivnoj vezi sa umetnik Zoranom Tairović, ocem naše pevačice Tee Tairović.

Za njihovu vezu se saznalo još 2012. godine, a tada je ova veza i pukla, a kako je poznato bili su zajedno četiri godine.

Vesna nikada nije želela da odgovara na pitanja koja je smatrala suviše ličnim, a Zoran je nedavno otkrio da njih dvoje nisu zajedno već 10 godina.

- Ne, ne, nemojte da insistirate. Pa ja s Vesnom nisam u vezi već deset godina i nemam šta da pričam o tome - rekao je za Zoran "Kurir", a piše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading