Sa 14 godina ČISTILA po kućama, a sa 15 počela da PEVA: Poznata pevačica od jedne pesme sagradila TRI kuće!

Autor:

Zabava

09.04.2022

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Snežana Jovanović Šikica je otvorila dušu u svojoj karijeri i životu.

Sa 14 godina ČISTILA po kućama, a sa 15 počela da PEVA: Poznata pevačica od jedne pesme sagradila TRI kuće!

Foto: printscreen

Pevačica Snežana Jovanović Šikica se proslavila legendarnom pesmom "Ala bih se šikicala", od koje sagradila čak tri kuće, a sada je rešila da progovori o svojom počecima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Jovanović Šikica, pevačica

- Bili smo sirotinja, sedmoro dece, tata je jedini radio, nismo mogli ništa sebi da priuštimo. Kada smo već malo porasli, pa devojčica, treba ti svašta, haljina, cipelice, morali smo da se snalazimo kroz život. Kad sam napunila 14 godina radila sam po kućama, čistila, kuvala... - priča Šikica.

Republika

Foto: printscreen

Snežana Jovanović Šikica, pevačica

- Sa 15 godina sam otišla svojim putem i krenula profesionalno da pevam i zarađujem od muzike. To sam volela. Pomagala sam porodici. Izdržavala sam oca i majku, braću i sestre. Svi smo mi pevali, ali sam samo ja izabrala taj put da radim to. Moje tri sestre nisu htele to. Naša porodica je muzička, majka je bila pevačica i od nje sam nasledila talenat. Muzika je moj život- priča Šikica i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Jovanović Šikica, pevačica

- Moja deca su takođe talenat za muziku nasledili od mene. Stariji sin peva, Zoran Šiki, drugi sin Milan radi na RTS-u, svira violinu u Radio televiziji Srbije. Ćerku imam, ali ona ne radi. Njoj nisam dozvolila da bude pevačica. Da bi bila pevačica moraš da znaš da se snađeš kroz život, da prođeš sve žive ofanzive da bi postigao nešto. Nisam volela da peva. Muž svira harmoniku, tako da su i od njega nasledili. Imamo devetoro unučadi, dva dečaka, a ostalo su sve ženske, ne znam da li će se oni baviti muzikom - priča Šikica, a onda se osvrnula i na bakšiš:

Republika

Foto: printscreen

Snežana Jovanović Šikica, pevačica

- Nekad je bilo mnogo bakšiša, sad su moderniji muzičari i mnogo grabe i kradu. Zarađivali smo stvarno mnogo para, bilo je posla. Sad kao neki menadžeri pogađaju poslove, a najbolje je da ugodiš fiksno. Pamtim kad smo džakovima nosili pare za nastupa kad idemo muž i ja. U kafani sam pevala pa sam mnogo zarađivala, a da ti ne kažem tek za svadbe i veselja. Bilo je i zlata, pogotovo na romskim svadbama. Išli smo po Italiji, Parizu, tamo bacaju pare, daju zlato, prstenje, satove, šta imaju... Sve za dobru pesmu. Kad ih pogodiš, ni sami ne znaju šta će da ti daju - ispričala je pevačica, prenosi Alo.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading