BOMBA mu raznela ŠAKE pa upao u KLINIČKU SMRT: Poznati influenser preživeo PAKAO, jedva izvukao živu GLAVU!

Autor:

Zabava

08.04.2022

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanski influenser Makaki je sa 14. godina pretrpeo pravu torturu kada je upao u minsko polje.

BOMBA mu raznela ŠAKE pa upao u KLINIČKU SMRT: Poznati influenser preživeo PAKAO, jedva izvukao živu GLAVU!

Foto: printscreen

Makaki je bosanski influenser i fotograf koji je privukao veliku pažnju publike i obožavaoca nakon što je počeo da snima klipove za društvenu mrežu TikTok.

Republika

Foto: printscreen

Makaki, bosanski influenser

Naime, Makaki je pretrpeo veliku traumu kada je imao samo 14. godina, kada je pao na minu koja mu je raznela obe šake.

- Imao sam 14 godina, godinu dana nakon rata u Bosni i Hercegovini, znači 1996. godine na leto. Mi smo se vraćali sa kupanja i krenuli smo da beremo neke trešnje, kaže brat da su tu bile dobre trešne i rek'o važi - započinje potresnu ispovest, pa dodaje:

Republika

Foto: printscreen

Makaki upao u minsko polje

- Mi smo tamo došli, međutim to je u međuvremenu bilo ograđeno, a to je minirano. Ali pošto su tu bili neki kanapi sa kojima je to bilo ograđeno, neka gospođa je našla to i isekla i uzela sebi za štrik i mi smo tako ušli u minsko polje a da nismo ni znali - rekao je Makaki.

Republika

Foto: printscreen

Makaki, raznete šake

- Dešava se to da ja odem najdalje, najdublje uđem u to minsko polje jer su skroz pozadi bile te tri trešnje. Bio na drugoj trešnji sa kesom brao i vidim da na trećoj ima još i otišao ja tamo da uzmem... Samo što sam sišao i krenuo na tu treću trešnju stanem nogom, ispod je bila mina i prvo sam je verovatno zakačio samo i valjda refleksno kako je pukla ta prva, prvo šta sam uradio je da sam glavu pokrio - priča influenser.

Republika

Foto: printscreen

Makaki, fotograf

- Ja sam tako pokrio glavu rukama, a ta prva detonacija, ta prva mina me je odbacila na drugu minu, na koju sam pao rukama i koja mi je ujedno i raznela šake. U međuvremenu sam otvorio oči i bio sam potpuno svestan ali nisam znao šta se dešava, vidim dim i smrad, pogledam prema sebi i vidim da sam razvaljen totalno, ruke ko majske ruže. Došli su ljudi iščupali me odmah, u auto i to bolnice, a ja sam bio svestan sve vreme dok nismo došli do bolnice. Ležao sam godinu dana, bol nisam osetio u tom trenutku. Bio sam u polusvesnom stanju i samo sam osetio neku toplinu, rekao sam ljudima koji su me izvlačili da me puste da umrem. Na samom ulasku u bolnicu je krenulo da me boli užasno već sam počeo da kukam, operacija je trajala jako dugo, imao sam neku vrstu kliničku smrt jer se 17 sati nisam budio. Nisu mi posle dali 10 dana da se pogledam jer mi je lice bilo užasno - ispričao je Makaki, koji sada nosi mehaničke proteze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading