Bojan Lazarov je IZNENADA napustio glumačku scenu: Reči pokojnog glumca će svima ostati UREZANI u sećanju!

Autor:

Zabava

09.04.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši direktor Malog pozorišta "Duško Radović", Bojan Lazarov premimuo je sinoć.

Bojan Lazarov je IZNENADA napustio glumačku scenu: Reči pokojnog glumca će svima ostati UREZANI u sećanju!

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba

Bojan Lazarov je studirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a od 1996. godine je počeo da glumi u pozorištu, filmu i televiziji.

Ostvario je brojne uloge u pozorištima, a jedno vreme je bio čak i upravnik.

- Mislim da je kultura ustavno bitna stvar i da o tome ne treba diskutovati. Kultura je odvajkada nešto što je subvencionisano, čemu treba pomoć mecena. Ako postoji jasna kulturna strategija, onda će i javnost imati jasnu sliku šta mi to radimo, a ne da se svodimo na banalne pijačarske okvire, da li su nam potrebna dva ili tri čoveka, da li je ovo kilo paradajza ili kilo predstave - rekao je Bojan.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Bojan Lazarov preminuo u Beogradu

- Svi koji vole i posećuju pozorište znaju da to nije samo pojava tri-četiri glumca na sceni, već živa stvar koja pršti i vrvi, tu su dekorateri, rekviziteri, tehnika na stubovima, majstori za svetlo, tonci... Repertoarsko pozorište znači da se jedna predstava izvodi ovog meseca dva ili tri puta, pa zatim ponovo kroz mesec dana i kako po novim propisima angažovati ljude, pa prekinuti ugovore i onda opet po Uredbi tražiti saglasnost za angažovanje, a dok dozvola stigne predstava može i da umre. Novim propisima dovedena u situaciju da se po pet kucanih strana objašnjava kako funkcionišemo, jer smo u obavezi da to dostavimo nadležnima uz zahtev o potrebi za angažovanje saradnika - pričao je ranije glumac, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading