RADI SAMO NA NAŠU ŠTETU! Prekipelo mu zbog VAR-a: Gde su nama penali?

Autor:

Sport

10.04.2022

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru!

RADI SAMO NA NAŠU ŠTETU! Prekipelo mu zbog VAR-a: Gde su nama penali?

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Dejan Đurđević

Dejan Đurđević, trener Kolubare, izneo je niz kritika na račun VAR tehnologije, za koju veruje da je samo išla na štetu Lazarevčanima tekuće sezone.

Moram da kažem da meni sa ovim VAR-om ništa više nije jasno. Situacije koje se Kolubari dešavaju, kojoj 30 utakmica nije sviran nijedan penal, mislim da je ovo četvrta ili peta situacija koja se gledala gde niko ništa ne zna šta se dešava na terenu. Dobijao sam objašnjenja od stručnih lica, sudija, da se ovakve stvari, gde nije ugrožen direktno gol, gde nema protivnika, lopta ima neku putanju... Hoću da kažem da gol apsolutno nije ugrožen od strane protivničkog igrača, lopta izlazi u gol-aut, a svira se penal u trenutku kada je to prelomno... Ne znam više, iskren da budem nisma pametan - izjavio je popularni Švaba posle poraza od Spartaka na Gradskom stadionu u Subotici (3:4), a potom je dodao:

VAR je sigurno dobra stvar, ali očito da zavisi od ljudskog faktora mnogo više nego što smo to mislili. Imali smo kući utakmice u kojma smo imali toliko spornih situacija da niko nije pomislio da pogleda VAR. Nama se to izgleda gleda malo drugačije. Možda nisam realan u ovom trenutku, ali moram da kažem ono kako se osećam - zaključio je šef struke lazarevačkog superligaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading