NE DOLAZE SA BELOM ZASTAVOM: Zvezdi stigle pretnje iz komšiluka!

Autor:

Sport

19.03.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Kolubare Dejan Ðurđević rekao je da njegov tim očekuje zahtevan meč protiv Crvene zvezde.

NE DOLAZE SA BELOM ZASTAVOM: Zvezdi stigle pretnje iz komšiluka!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol protiv Kluža

Kolubara sutra od 18.30 sati gostuje Crvenoj zvezdi u 28. kolu Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić".

- Veoma nezgodna utakmica, u teškom trenutku za nas, u smislu da je bodova sve manje, a kada idete Zvezdi i Partizanu, negde se podrazumeva, pogotovu kada gostujete da to ide na vodenicu domaćina. Ja stvari ne vidim tako, ne znam svoju ekipu da pripremam za poraz. Uvek treba da izađete sportski dostojanstveno da date sve od sebe na terenu. Nekad to bude dobro, nekad loše, a nekad rezultira neočekivanim rezultatom. Od svoje ekipe u nedelju očekujem da popravimo utisak iz prve utakmice, koji je bio jako loš ovde u Lazarevcu (1:7) - rekao je Ðurđević za klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport


- Čini mi se da će kolega Stanković izvesti na teren ono što je najbolje u sastavu i ja se radujem tome, jer je ovo još jedna lepa prilika za nas da se još jednom predstavimo lepo fudbalskoj javnosti u Srbiji i da pokušamo da napravimo neki rezultat. Ako bih rekao da je svaki bod koji bi upisali bio više nego dobar za nas, ne bih bio nerealan. Stremimo ka tome, jer u životu mora čovek da veruje da bi nešto ostvario - naveo je Ðurđević.

Fudbaler Goran Lončar nada se dobrom izdanju svog tima na Marakani.

- Očekuje nas sigurno fizički jedna zahtevna utakmica, protiv ekipe koja je trenutno u naletu, koja je stigla tu bodovnu prednost nad najvećim rivalom. Mi idemo tamo, nemamo šta da izgubimo. Mislim da možemo da odigramo dobru utakmicu i da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu - kazao je Lončar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading