SAŠA ILIĆ JE MRTAV: ODVRATNA poruka Grobara zato što legenda kluba NIJE PUSTILA Partizan?!

Autor:

Sport

10.04.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramota.

SAŠA ILIĆ JE MRTAV: ODVRATNA poruka Grobara zato što legenda kluba NIJE PUSTILA Partizan?!

Foto: Starsport

Saša Ilić

Navijačima Partizana je baš teško pao remi njihovih ljubimaca protiv Čukaričkog na Banovom brdu, a neki od njih su na Tviteru iskazali nezadovoljstvo.

Međutim, u moru uvredljivih objava, jedna se baš izdvaja po morbidnosti.

Bravo Saša Ilić... koliko sam te samo voleo i cenio, dabogda ti preseo ovaj bod i nikad trener ne postao...mrtav za mene - napisao je jedan navijač Partizana.

Dakle, prema mišljenju ovog "navijača", legenda kakva je Saša Ilić bi trebalo da digne ručnu protiv voljenog kluba.

Šta drugo da kažemo, osim da Sale nije postao legenda na takav način, već borbom do poslednjeg atoma snage za crno-beli dres, a očigledno će takav biti i kao trener, pa mu ne gine ni legendarni status i u tom delu karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Čvarkov i BABA

10.04.2022 21:55

A kad je Lalatović uzeo i jedan bod zvezdi. NIKAD. Čak se često napravi bolestan pa i ne vodi svoj klub protiv njih. Niti mu ikad igraju najbolji igrači. Imam utisak kad bi njegov tim vodio da bi lično ušao u teren i dao gol protiv svog tima. On to radi otvoreno i ništa, a ti nisi mogao na malo suptilniji način, hoćeš pošteno, pa zato nikada i nećemo biti šampioni. Ne može pošteno u lopovskoj državi.