ZVEZDA OVERILA PRVO MESTO PRED PLEJ-OF: Magični Srnić i prvenac Motike obeležili trijumf nad Radničkim! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.04.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevčani pali na "Marakani".

ZVEZDA OVERILA PRVO MESTO PRED PLEJ-OF: Magični Srnić i prvenac Motike obeležili trijumf nad Radničkim! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na svom terenu kragujevački Radnički 1923 u poslednjem kolu regularnog dela Superlige Srbije rezultatom 4:1.

Jedini gol u prvom poluvremenu postigao je Slavoljub Srnić u 27. minutu. Borbeni as crveno-belih je iz maltene izgubljene situacije, iz mrtvog ugla, uspeo da matira 18-godišnjeg Ognjena Lukića.

Prednost šampiona Srbije duplirao je El Fardu Ben u 52. minutu, koji je ostao sam na petercu posle solo akcije Aleksandra Kataija.

Samo četiri minuta kasnije je Mirko Ivanić preciznim udarcem otklonio sve dileme oko pitanja pobednika.

Do kraja, tačnije u 78. minutu je Nemanja Motika postigao prvenac u dresu Crvene zvezde posle magične asistencije štiklom Slavoljuba Srnića.

Poraz Kragujevčana je četiri minuta pred kraj meča ublažio Đorđe Maksimović, koji je iskoristio loše postavljenu odbranu domaćina.

Ovom pobedom je Crvena zvezda obezbedila prvu poziciju pred plej-of, što znači da će naredne subote biti domaćin 167. Večitog derbija. Uz to, u slučaju da na kraju sezone ima isti broj bodova kao i Partizan, okitiće se novom titulom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading