ČUDO NEVIĐENO! Bacio Grobare u DELIRIJUM: Lalatović ŠOKIRAO Zvezdu!

Autor:

Sport

10.04.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera uoči dolaska "Đavola" na stadion "Rajko Mitić".

ČUDO NEVIĐENO! Bacio Grobare u DELIRIJUM: Lalatović ŠOKIRAO Zvezdu!

Foto: Starsport

Kontroverzni stručnjak Nenad Lalatović

Fudbaleri Crvene zvezde od 17 časova dočekuju kragujevački Radnički u poslednjem kolu regularnog dela Superlige Srbije, a ovaj duel će ujedno predstavljati povratak harizmatičnog stručnjaka Nenada Lalatovića na "Marakanu". On je tokom prolećne sezone preporodio klub iz srca Šumadije, Kragujevčane je izvukao iz opasne zone, a svi se pitaju da li će pokvariti planove aktuelnog prvaka naše zemlje.

Naime, crveno-beli imaju imperativ pobede, kako bi overili prvo mesto pred plej-of, a tradicija nam govori da Lalatović nema baš mnogo uspeha u okršaju sa našim najtrofejnijim klubom.

Za razliku od Partizana, protiv koga niže uspehe, ekipe koje je sa klupe predvodio Lalatović uspele su da ostvare tek tri pobede, od kojih je samo jedna imala veliki rezultatski značaj.

Nekadašnji defanzivac ju je ostvario još davne 2013. godine, kao šef struke Voždovca. Zmajevi su tog 22. septembra šokirali favorizovanog rivala na Vračaru rezultatom 1:0 (1:0), a pobedonosni gol postigao je danas as Lacija Adam Marušić, razornim udarcem u 27. minutu utakmice.

Detalja sa tog susreta možete se podsetiti u videu.

Slavlje Voždovčana dodatno je "zakuvalo" šampionsku trku, koju je Zvezda te sezone ipak okončala kao prvoplasirana, sa bodom više u odnosu na Partizan, a upravo je poraz na Vračaru mogao skupo da košta crveno-bele.

Lalatović je u još dva navrata bio bolji od svog voljenog kluba. On je kao trener Čukaričkog uspeo da trijumfuje na stadionu "Rajko Mitić" 2017. godine u revanš meču polufinala Kupa Srbije sa 2:1, ali je Zvezda bila ubedljiva na Banovom Brdu (1:4), čime je izborila plasman u finale našeg najmasovnijeg takmičenja.

Takođe, Lalatovićeva Vojvodina je 2016. godine savladala crveno-bele u finišu tadašnjeg šampionata na našem najvećem stadionu rezultatom 3:1, ali je tada već bilo jasno da će se tituli radovati u Ljutice Bogdana.

Podsetimo, Zvezda i Partizan su posle 29 rundi tekućeg prvenstva poravnati na vrhu tabele (po 78 bodova), a da li će Nenad Lalatović uneti novi obrt u šampionsku trku videćemo već večeras, negde oko 19 sati...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading